24.6.09

Joan of Arc







5 komentara:

Od 3/7/09 14:12 , Blogger Rico kaže...

Renky, super slija,
nego sto primjecujem, mislim da ove zatvorene povrsine punis kanticom ili ih prvo obiljezis s pa s brushom, a da nisi multiplicirao cb crtez, onda ti se dogadja da ti linije budu pojedene od strane boje... ili se mozda varam s obzirom da je crtez u boji slabe rezolucije?

 
Od 3/7/09 20:33 , Blogger Renky kaže...

Wow!
Prvo, ne mogu virovati da netko još prati ovaj blog ;o)
Drugo, u pravu si... No ovo je tek druga slija koju bojan. Kužim šta govoriš ali mi to nije palo na pamet, da, moga bi potamnit osnovnu liniju da se ne utopi u boji... kad otkrijen kako se to radi ;o) I je slabije rezolucije pa malo i to zeza.

 
Od 3/7/09 20:47 , Blogger Rico kaže...

Dovoljno je da ovaj jedini cb layer multipliciraš, onda odes na new layer kojega nazoveš "boja" staviš ga ispod osnovnoga cb i bojaš po njemu bez problema, a tuš lijepo ostaje netaknut i punih linija:) plus ne tribaš pazit već opustit ruku.

 
Od 3/7/09 20:47 , Blogger Rico kaže...

ako ti sto konkretno triba moj mail je na blogu, pa se javi, brajo

 
Od 4/7/09 01:23 , Blogger Renky kaže...

Uh, dobra baza! Javit ću se sigurno za savjete. Za sada iman napravit još par laganih sličica u osnovnim bojama za neku slikovnicu i dosta do kraja lita jer zbog posla neman kad. Na jesen je nastavak proučavanja kolora i vježbanja crtanja. Hvala u svakom slučaju, javim se.
Pozz...

 

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica

Free Web Site Counter
Free Counter