5.3.08

MaFest 2008.

Plakati!!!! Pazite na naglasak ;o) jer ovo je za plakati od ushićenja!!! Naredni MaFest ( za neupućene; 3. Strip festival, Makarska, 15.-18.05.2008. ) okupit će kremu svjetskog i europskog stripa. Glavni gosti zaduženi su za izradu plakata kojih će za ovogodišnje izdanje festivala biti 5. Naravno, nastavljena je i tradicija da se likovi iz stripova uklope u stvarna lokacije. Morate priznati, originalna ideja.
Tri su kompletno gotova i jedan u crno-bijeloj verziji. Update sa bojom a i peti plakat očekujte uskoro. Do tada proučite malo http://mastripfest.com/vijesti.htm i obavite domaću zadaću prije dolaska. Ako ništa, bar da usporedite stvarne lokacije i ove koje vidite na plakatima. Dobro došli!

Font

PerovićRamella
Džuka

3 komentara:

Od 7/3/08 15:31 , Anonymous Anonimno kaže...

Vidio sam ja da se nešto kuva
pa sam stavio Fontov plakat
ove MV sam objavio već prije
čekam da se Džukin kolorira,pa ću i to stavit,a dotad nek vice (sickofitall.blog.hr)stavi ovu c/b verziju......

kico

 
Od 7/3/08 16:04 , Anonymous Anonimno kaže...

Stavi i mene u linkove sastrane ;-)

kico

 
Od 29/4/08 10:20 , Anonymous Anonimno kaže...

Vas beogradski gost u razgovoru za www.stripovi.com kaze da je sudjelovao u ratu. Da li to znaci da je sudjelovao u oruzanoj agresiji na Hrvatsku? Ili mozda u oruzanoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu? Ako je ta cinjenica tocna, moglo bi biti podignuta optuznica protiv njega za zlocine koji su pripadnici srpske vojske cinili na tlu Lijepe nase i na tlu BiH.

- Branitelji iz Hrvatske i BiH

 

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica

Free Web Site Counter
Free Counter